Duyuru
Açılışa özel tüm ürünlerde %10 İndirim! Kupon Kodu:TREND3453
logo_pawparadise.png
Edit Content
Türkiye'nin en iyi online petshop mağazası

Dostlarınız İçin En İyisi: Sağlıklı ve Lezzetli Mamalar

Sevgili evcil hayvan sahipleri, biliyoruz ki dostlarımızın sağlığı ve mutluluğu her şeyden önemli. Biz de bu sorumluluğu paylaşarak, kedileriniz ve köpekleriniz için en kaliteli mamaları özenle seçip ayağınıza getiriyoruz. TrendMama olarak, sizlere sadece bir alışveriş deneyimi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda evcil hayvanlarınızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz.
Neden Trend mama?

Her şeyden önce, biz de birer hayvanseveriz. TrendMama’yı kurarken en iyi dostlarımızın sağlıklı, enerjik ve mutlu olmaları için en doğru beslenme ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladık. Bu yüzden, sadece en güvendiğimiz markaları ve en yüksek kalite standartlarına sahip ürünleri sizlere sunuyoruz. Üstelik, geniş ürün yelpazemiz sayesinde her yaştan, her ırktan kedi ve köpeğiniz için uygun mamayı bulmanız çok kolay!

Kalite, Güven, Hızlı Teslimat

Bizim için sizin ve dostlarınızın güveni en büyük öncelik. Sipariş ettiğiniz ürünlerin kapınıza en hızlı ve en güvenli şekilde ulaşması için çalışıyoruz. Ayrıca, sitemizden yaptığınız her alışverişte müşteri memnuniyeti garantisi veriyoruz. İhtiyaç duyduğunuz her an, uzman ekibimiz sorularınızı yanıtlamaya ve size en iyi alışveriş deneyimini sunmaya hazır.

Dostlarınızı şımartın!

Sadece temel besin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayın, dostlarınızı biraz da şımartın! TrendMama’da birbirinden lezzetli ve besleyici kedi ve köpek ödüllerini de bulabilirsiniz. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuz.

 

Dostlarınız için doğal ve dengeli mamalar

Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 KG

SKU : TM34R413

Orijinal fiyat: ₺4.163,00.Şu andaki fiyat: ₺3.399,00.

Paylaş :
ÜCRETSİZ KARGO

500₺ Üzeri alışverişlerde kargo bedava!

7/24 DESTEK

Alışveriş öncesi ve sonrası 7/24 Canlı destek sağlıyoruz!

%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Bu sayfa 256bit SSL ile şifrelenmiştir.

  • Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 KG

    Royal Canin Steril kısırlaştırılmış kedi maması, kısırlaştırılmış kedileriniz için Royal Canin markası güvencesi altında üretilmiştir. Kedileriniz, kısırlaştırma operasyonu geçirdikten sonra hareket eğilimleri biraz daha azalmaktadır. Artan iştahla beraber ise bu hareketsizlik fazla kilo alımına sebep olabilmektedir. Bu kilo kontrolünü sağlayabilmek ve kontrol altına alabilmek adına ise düşük yağ oranı ile kısırlaştırılmış kedi mamaları üretilmektedir. Kısırlaştırılmış kedi mamaları aynı zamanda idrar asiditesini kontrol ettiği gibi içeriğindeki protein kaynağı ile de kas kütlelerini korumaktadır. Bu konuda Royal Canin sterilised kedi maması tam olarak kedinizin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Mamanızın enerji içerikleri L-karnitin ile dengelenmiştir. Kilo alımını önler ve sağlıklı idrar yollarına sahip olmasını sağlar. Kedinizin metabolizması kısırlaştırılmadan önce sabit bir enerji düzeyine alışmış durumdadır. Sadece enerji düzeyini dengelemeye yetecek kadar yemek yemesi yeterli olur. Fakat kısırlaştırma işleminden sonra bu dengeleme sisteminde değişiklikler olabilir ve bu da kilo alımı ve sağlık problemlerini beraberinde getirir.

    Analitik Bileşenleri: Protein: %37 – Yağ: %12 – Ham Kül: %8,2 – Ham lifler: %6,2

    İçerik: kurutulmuş kümes hayvanları proteinleri, mısır, bitkisel protein izolat*, bitkisel lifler, hayvansal yağlar, hidrolize hayvansal proteinler, pirinç, buğday, pancar küspesi, mısır gluten, mayalar ve ilgili parçalar, mineraller, balık yağı, frukto-oligo-sakkaritler, soya yağı

    Beslenmeye dayalı ilaveler: Vitamin A: 19000 IU, Vitamin D3: 1000 IU, E1 (Demir): 31 mg, E2 (İyot): 3,1 mg, E4 (Bakır): 10 mg, E5 (Manganez): 41 mg, E6 (Çinko): 122 mg, E8 (Selenyum): 0,05 mg, L-karnitin: 100 mg – Teknolojik ilaveler: Sedimanter kökenli klinoptilolit: 10 g – Zooteknik ilaveler: Amonyum klorid: 5 g – Koruyucular – Antioksidanlar.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 KG” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top